AKTUELNO

Ona važi za najstrožeg člana žirija.

Protekle noći održano je spektakularno superfinale jubilarne pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", a laskavu titulu pobednika odneo je Sergej Pajić.

Foto: Pink.rs

Iza kulisa superfinala bilo je jednako zanimljivo kao i na sceni, a za naš portal je svoje impresije otkrila članica žirija Goca Tržan, koja važi za najstrožeg člana ovog petočlanog sastava.

Osećam se rasterećeno, ne moram ni o čemu da odlučujem, nisam ta koja mora da ocenjuje, samo sedim, uživam, gledam nastupe i puštam vas da odlučite ko će da pobedi večeras. Najteže mi je palo to što se dešavalo da deca koja su bila fantastična u prethodnim sezonama, odjednom padnu i više nisu ta deca, ali to se često dešava, karakter im se menja, pubertet ih pukne. Teško mi je bilo kad su ispadala neka deca koja su bila fantastična pre tri, četiri godine, a ove godine su potpuno neprimetna - rekla je Goca, a zatim otkrila koliko su se zvezdice promenile:

Foto: Pink.rs

Svi su se mnogo promenili, po njima vidimo koliko smo mi matori. Imam favorita, ali nije fer da ja tu nekog izdvajam jer su svi bili vredni, trudili su se, treba biti fer i u ovom izdanju.

Pitali smo Tržanovu da li će joj nedostajati kolege iz žirija, s obzirom na to da se neće videti narednih nekoliko meseci.

Pa, neće mi nedostajati... Mi smo stalno na vezi, čujemo se, u poslu smo. Imamo dva meseca raspusta, to će brzo da prođe - rekla je pevačica kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DARKO LAZIĆ KONAČNO IZVEO NASLEDNIKA IZ PORODILIŠTA, pa poručio: Sina sam želeo ceo život! (VIDEO)

Za kraj razgovora, Goca je otkrila da titula pobednika ne znači mnogo, ako on to ne zna da iskoristi na pravi način i ukoliko ne bude istrajan u svojim željama.

Titula pobednika u praksi neće značiti ništa, ako on ne nastavi da radi na sebi, da ulaže u sebe, ako ne nastavi da se bavi muzikom. Ja nikad nisam bila pobednik, možda sam samo jednom na nekom festivalu pobedila, ali eto imam 25 godina uspešne karijere iza sebe, pobeda nikad nije merilo. Merilo je istrajnost i upornost. Otkako postoje ove društvene mreže, zvezda može da se i isfabrikuje, ima primera i na našoj estradi, a i u svetu. Ali neko ko je suštinski zvezda, ne mora da bude čak ni poznat, a može da sija cela prostorija kada taj neko uđe. To je neko ko privlači pažnju na pozitivan način, od svih tih prelepih, našminkanih, vidite tamo nekog... Eto, to je za mene zvezda - zaključila je Goca.

Kompletan intervju sa Gocom pogledajte u narednom snimku.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice - All Stars

'