AKTUELNO

Zakucavanje za kraj.

Prvi krug superfinalne večeri u ovoj sezoni "Pinkovih zvezdica - All stars" zatvorio je talentovani Mateja Vukašinović.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

On je večeras ostao veran svom dobro poznatom stilu, pa je izveo pesmu "Talk dirty" koju u originalu peva Džejson Derulo. Mateja je nastup počeo iz publike, a tek nešto kasnije se popeo na scenu.

Foto: TvPink Printscreen

Mateja je sasvim zasluženo dobio ovacije verne publike, a verujemo i gledalaca kraj malih ekrana, međutim, ovoga puta mogli smo da čujemo samo komentare stručnog žirija, koji je takođe bio oduševljen ovim nastupom.

Sva sreća da je ovo šou na televiziji Pink, pa sve može da se izvede. Ovo je svetski nastup, hipnotisana sam tvojim nastupom. Miloše bravo - rekla je Leontina Vukomanović i aplaudirala Matejinom mentoru, a zatim je on dobio veliki buket cveća, a onda je Leontina zaključila "Ovo je kruna svih tvojih nastupa".

Foto: TvPink Printscreen

Toliko si me oduševio da sam morala da podelim to sa mojim pratiocima. Mateja je zaslužio da bude u superfinalu, jedva čekam da vidim šta si sledeće spremio. Ovo igranje je bilo svedeno, a svetski. Ovaj moj gest sve govori, isključujem se i nastavljam da uživam - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Beskrajno sam ponosna na tebe, jer si se pred našim očima razvio u divnog mladića. Večeras si imao pobednički nastup, nemam dovoljno dobar kompliment za tebe. Kritikovala sam te kad nisi bio dobar, skretala sam ti pažnju šta ne valja i ti si se izbrusio u dijamant. Tebi samo treba malo sreće, sve ostalo imaš - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Mateju Vukašinovića, njegov redni broj za glasanje je 14, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Matejin nastup možete pogledati u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'