AKTUELNO

Kod nje ne postoji promašaj.

Antonia Gigovska u večerašnjem superfinalu pevala je jedanaesta po redu. Ona se predstavila pesmom "Proud" kojom se njena zemlja, Makedonija, predstavljala na ovogodišnjoj "Evroviziji".

Foto: Pink.rs

Inače, ovu pesmu otpevala je Tamara Todevska, a Antonia je bila njen prateći vokal, pa je naša zvezdica uspela da oduševi i evropsku publiku. U superfinalu, Antonia je dala sve od sebe, pa je svojim moćnim vokalom oduševila, ali u isto vreme i raznežila ceo studio.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri, koji je proteklih meseci ocenjivao zvezdice, večeras nema tu privilegiju, ali je vrlo rado dao svoj komentar i na Antoniin nastup.

Tvoje pevanje je uvek savršeno, tako je bilo i večeras, ti si predivna devojka. Izabrala si odličnu pesmu za večeras, sa ovom pesmom se Tamara takmičila na Evroviziji i žao mi je što nije pobedila. Fantastično ju je bilo gledati i slušati, a ti si večeras pesmu pevala na svoj način. Ti si uvek svoja i to mi je najfascinantnije, ti nisi kaver pevač i to je jedan od najvećih kvaliteta koji pevač može da ima, ti si uvek autentična i superiorna na sceni - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka ti čast, na svoj način doneti takvu pesmu izvođača kakva je Tamara, to je pohvala. Ti si bila uvek poslastica na kraju, to si sada i opravdala, mi celu sezonu govorimo da si ti pevačica koja je pobedila sve ovde. Nema sumnje da ćeš krenuti svojim pevačkim stopama vrlo brzo, već si i krenula, ja ti želim veliki uspeh da izađeš iz naših granica i da odeš negde u svet - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si uvek odličan pet. Fascinantno. Pevaš na svoj način, izgrađena si, daleko ispred drugih, ne znam koje reči da upotrebim da se ne ponavljam, u svakom slučaju broj jedan - navela je Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u narednom snimku.

U drugi krug večerašnjeg superfinala "Pinkovih zvezdica - All stars" sasvim zasluženo se plasirala i Antonia Gigovska. Kao svoju drugu pesmu Antonia je otpevala numeru čija je vlasnica Lejdi Gaga "I'll never love again".

Foto: Pink.rs

Antonia je priredila pravi spektakl na velelepnoj sceni, pa su je svi gledali i slušali bez treptaja, a žiri je ustao da joj aplaudira.

Foto: Pink.rs

Ja sam plakala na ovoj sceni toliko da mi nije bilo dobro. Moramo se potruditi da tagujemo Lejdi Gagu na ovaj tvoj nastup, ona je dovoljno veliki umetnik da ovo prepozna, ti si ovo otpevala... Ona ovo mora videti, ja nikad nisam čula da neko peva ovako njenu pesmu. Niko nije ni blizu. Veliki rispekt i naklon za tebe Antonia, zaslužila si. Kako god da se večeras završi - rekla je Goca Tržan.

Kako je izgledao Antoniin nastup u drugom krugu superfinala pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da podržite Antoniu Gigovsku, njen redni broj za glasanje je 13, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'