AKTUELNO

U Meksiku je pronađen mladi, prestrašeni pas zavezan za klupu bez hrane i vode, a pored njega je ostavljena srceparajuća poruka.

Pas je bio toliko preplašen da nije dozvolio nikome da ga pomazi ni da mu se uopšte približi. Bilo je očigledno da je istraumiran. Prolaznici su pokušali da mu daju vodu i hranu, ali čim bi mu se neko približio, pas bi zarežao.

Nisu uspeli ni da mu priđu volonteri, no jedna od njih je uspela da mu se približi i da pročita poruku koja se pored njega nalazila na klupi.

Zdravo, molim vas, udomite me: Maks. Molim vas da udomite ovog psa i da se dobro brinete o njemu. Strašno me boli što ga ostavljam ovde, ali morao sam zato što ga je moja porodica zlostavljala i bilo je jako teško gledati ga u tim situacijama. Stoga, ako ovo čitate i ako vas je poruka dirnula, molim vas da ga udomite i da pazite na njega. Ako ne, molim vas da ostavite ovu poruku ovde da je neko drugi može pročitati i udomiti ga. Hvala

Nakon što su psa skinuli sa lanca, malo se smirio. I dalje je bio nesiguran, no ubrzo je dozvolio jednoj volonterki da ga pomazi.

Srećan kraj

Maks se ubrzo navikao na povodnik umesto lanca i polako počeo da veruje ljudima. Volonteri su mu promenili naziv u Boston, kako bi što lakše zaboravio prošli život. Boston sada ima sedam meseci i sve je sretniji. Takođe, uskoro će biti psihički spreman za svoj novi dom.

#Pas

#Poruka

#klupa