AKTUELNO

Savremeni način života uzima danak - brza i nezdrava hrana, puno alkohola i duvanskog dima, kao i nekretanje dovode do propadanja organizma i gubitka energije i mladolikolisti.

Štetne materije u hrani i piću škode organizmu, postepeno u njemu stvarajuće toksične naslage. Kako tome stati na put? Tajna ove metode krije se u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije, a pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, pa njegova zrna deluju kao upijač štetnih materija

Foto: Pixabay.com

Čišćenje organizma pirinčem

Uzmite običan pirinač - onoliko supenih kašika koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika). Dobro ga isperite i naspite u teglu. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i stavite u frižider.

Ujutru svu vodu iscedite, uzmite 1 supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi). Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru. Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, sve dok ima pirinča u tegli.

Ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine. Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Autor: Pink.rs