AKTUELNO

Dolazak hladnog vremena i samimm tim manjih sunčanih dana čine da naša koža lica izgleda beživotno...

Polako se gubi „letnji ten“ koji smo dobili na moru ili sunčajući se na terasi, a niske temperature i vetar čine da izgleda suvo i bez sjaja, čak i kada vodimo dosta brige o njenoj hidrataciji i zdravlju. Nekim damama ne pomaže ni puder ili iznijansirana BB krema – ali postoji rešenje.

Rešenje leži u pravilnoj upotrebi šminke, odnosno redosledu nanošenja proizvoda koje koristimo svakodnevno i zauzimaju posebno mesto u našoj makeup torbici. Ključni deo ovde zauzima rumenilo, koje se previše često zanemaruje. Kada odaberete nijansu koja odgovara vašem tenu, ono će postati vaš saveznik u postizanju prirodnog, sjajnog i zdravog tena.

Sve što je potrebno da uradite jeste da, kao što smo rekli, zamenite redosled nanošenja šminke koji se odnosi na puder i rumenilo. Umesto da ga (rumenilo) nanesete nakon tečnog i kamenog pudera, sada stavite njega na prvo mesto, a onda ova dva proizvoda. Na ovaj način će se ono suptilno videti i uneti u vaš look prelepu boju koja ni malo nije siva i beživotna, a kamoli preterana. Takođe, da bi koža izgleda lepo i imala dobru podlogu – važna je hidratacija pa ne zaboravite da je mažete redovno hidratantnim kremama sa obaveznim zaštitnim faktorom!

#Lepota

'