AKTUELNO

"Dok je dolazio u našu kuću, između nas se rodila ljubav. U početku sam ubeđivala sebe da mi se ne sviđa, ali je srce prevagnulo".

Veza između Tanje (40) i 18 godina lađeg Džoša, potvrđuje onu staru izreku da ljubav ne zna za godine, a pored ove razlike, još jedna neobičnost karakteriše njihov odnos. Naime, Džoš je najboljii drug Tanjinih sinova.

- Dok je dolazio u našu kuću, između nas se rodila ljubav. U početku sam ubeđivala sebe da mi se ne sviđa, ali je srce prevagnulo - priseća se Tanja.

Kao i većina parova koju deli velika razlika u godinama, i Tanja i Džoš u početku nisu znali kako da kažu njenim sinovima za ljubavnu vez, strahovali su da će ih njena deca osuditi.

Video: TikTok/ josueandtanya

- Jedno vreme smo krili vezu, a onda smo odlučili da kažemo mojoj deci za nas - ispričala je Tanja.

Reakcija njenih sinova potpuno ju je iznenadila. Naime, rekli su joj da su sve vreme pretpostavljali da između njih dvoje "postoji nešto", pa su je bezuslovno podržali.

Iako Tanjina deca nemaju ništa protiv, korisnici društvene mreže TikTok nemaju reči hvale i podrške. Kako kažu, ovaj odnos je neprihvatljiv, jer mu ona može biti majka.

- Kako te nije sramota? Zaboga, možeš majka da mu budeš - glasio je komentar jednog čoveka, a drugi je Tanji postavio direktno pitanje:

- Razumem ljubav, ali da li mišliš da je u redu s tvoje strane da budeš s njim? On je mlad dečko i zaslužuje porodicu. Da li si spremna da mu rodiš decu?

Video: TikTok/ josueandtanya

Međutim, Tanja i Džoš se ne osvrću na komentare ljudi i, kako kažu, najbitnija im je njihova sreća.

- Naravno da nije prijatno da čitam uvrede, ali svako ima pravo na svoje mišljenje i na izbor, a on je moj - zaključila je ova žena.

#Veza