AKTUELNO

7. maja pojaviće se pun Mesec na 17. stepenu Škorpije, koji je ujedno i poslednji Super Mesec u godini. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti. Dozvolite sebi da pronađete lepotu života i novih mogućnosti!

Doneće nam neverovatnu lepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji sledi.

Ovaj Super Mesec doneće nam velike promene koje imaju veliki uticaj na naš život.

Vreme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svetliju perspektivu.

Imaćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi smirenost i bezbrižan period.

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svet melanholije i zbunjenosti, tako će nam i ovaj kraj Super Meseca doneti nove lepote i pobede.

Foto: Pixabay.com

Ako uspeš da pronađeš lepotu u kraju, uspećeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privući ćeš dobre promene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne lepote, izazove, oluje i lepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmeh, nasmejte se. Zapalite sveću za sreću, zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promene.

Poslednji Super Mesec u 2020. godini pojačava osećaje – postajemo emotivniji. S druge strane, energija Škorpije podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imaćete strah od povređenih osećaja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Pun Mesec u Škorpiji može da pomogne u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspeh ili čine da se osećamo blokirano i sputano.

Foto: Pixabay.com

Ako se prepustimo svojim osećajima i ako dozvolimo sebi da obradimo emocije, doživećemo oslobađanje od emotivnog tereta. Pun Mesec u Škorpiji uvek je poseban, jer označava da je transformacija uvek moguća.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

Bez obzira na naš horoskopski znak, svi možemo da koristimo neku od mudrosti Škorpije. Ona nas potiče da donesemo transformaciju i izvršimo promene u životu onde gde je to najpotrebnije.

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička pa tu energiju takođe možemo da iskoristimo za prilagođavanje svojoj intuiciji i tako zaštiti svoje energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u poslednjih nekoliko meseci brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći poslednjeg Super Meseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete lepotu života i novih mogućnosti!

#2020

#super mesec

#zanimljivost

<
'