AKTUELNO

Uveravala je Zerinu da su oni samo prijatelji, a onda je on progovorio o svojim emocijama.

Nakon jučerašnjeg sastanka na kome je Luna Đogani optužila Draganu Mitar da je ljubomorna na bliskost između nje i Marka Miljkovića, Dragana je pokušavala na sve načine da uveri ukućane da prema njemu ne oseća ništa osim prijateljstva. Ona je sa Zerinom Hećo pričala o svom odnosu sa Markom, pravdajući se pritom da ih ostali spajaju bez osnova, ali čini se da joj Zerina nije poverovala.

Ja napolju imam druga kao što je Marko i to uopšte ne vidim tako. Moj muž zna kako se ponašam i zato me ništa ne tangira za stolom. Što je Luna skočila? Pa idite, družite se. Ne trčim ja za njim, nego on za mnom. Ne menjam ja krevet ni zbog koga - pričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI MUŠKARAC BEZ STAVA! Subotićeva URLALA na Davida zbog Ane, on joj ZAPUŠIO USTA: MI SE GLEDAMO, JEDVA ČEKAMO DA ODEMO U TOALET! (VIDEO)

Ti najviše vremena provodiš sa Markom. Ne družiš se sa ostalim muškarcima kao sa njim. Ti si njemu dala povoda da misli da je drugačije. On je odlepio - zaključila je Zerina.
Pa, to se vidi. Ja sam ga pitala da li postoje neke simpatije sa njegove strane, ako ima da prestanemo da se družimo. On ćuti. Ja vidim tu neke simpatije, ali ne mrači me, ne pokušava da me poljubi - branila se Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Priznanje Markovih osećanja Dragana je dobila kada je, nešto kasnije, legla da spava pored njega. Oni su sve vreme šaputali i smejali se, a u jednom trenutku ga je Dragana poljubila u obraz.

Ti nešto budiš u meni, nešto nenormalno. Nešto drugo, čudno - priznao je Marko.

Ona se na njegove reči samo nasmejala, a ako je suditi po njenoj reakciji, ovaj izliv emocija neće uticati na to da se udalji od Marka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'