AKTUELNO

Ovo im neće oprostiti.

Nakon što su se zadrugari vratili sa žurke, Eleonora Miljković je napravila opšti haos rekavši Aleksandri Subotić da je primetila poglede između Davida Dragojevića i Ane Korać, a da njeno mišljenje dele i Mina Vrbaški i Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Preko moje grbače nemojte da se gradite. Nesposobnjakovići. Je*ali vas više Kija, Luna, Sloba - urlala je Aleksandra.

Subotićeva je bila ozlojeđena na Lepog Miću jer njega smatra krivcem za sve splekte, pa je rešila otvoreno sa Anom Korać da porazgovara o tome.

Ista taktika je bila i sa Minom. Meni je više Miće pun đavo. Dolazi meni Mina, u poverenju, da obratim pažnju. Trebalo je da bude Nora, a pošto sam ja to shvatila, onda si ti. Muka mi je od toga što on spletkari, a ovaj se druži sa njim - pričala je Aleksandra Ani.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je čuo ovu priču, pa je ušao u verbalni sukob sa Subotićevom, a kako su oboje temperamentni pale su teške uvrede.

Isfustrirani konobaru. Vređaj me i mrzi me. Možeš samo da me mrziš. Ti nikad nećeš pobediti! Ti patiš koliko si zloban. Smrdi ti duša. Građen si kao čiviluk - vređala ga je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Gospođa Pavle Vujisić, gospođa herpes. Gledaj svinje - vređao je Lepi MIća Jelenu Golubović i Aleksandru Subotić koje su se urotile protiv njega.
Ti si ispušena lula - dodala je Golubovićeva.

I jedna i druga strana je pričala u glas, tako da se jasno ne mogu čuti psovke, a ono što je evidentno jeste da se Bela kuća orila od njihovih pretnji i uvreda.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PREŠLE RIJALITI IGRICU: Miljana i Jelena Golubović ČAŠĆAVALE SEBE OKRUTNIM KLETVAMA, zadrugarima PADALE VILICE od šoka! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'