AKTUELNO

Sve ukazuje na to da je trudna.

Ivana Vrbaški je zajedno sa svojim verenikom Karađorđem Subotićem ušla tokom jučerašnjeg dana u "Zadrugu 2" gde su i obavili ovu svečanu ceremoniju. Njih dvoje su ostali u Beloj kući i tokom večeri, pa su sitne sate Ivana i njena ćerka Mina Vrbaški, iskoristile za porodične teme.

Naime, Mina se požalila Ivani da misli da je ostala u drugom stanju, na šta je njena majka bila oduševljena i poručila joj da će je u svemu podržati.

Foto: TvPink Printscreen

Ma ja sam trudna. I danas sam povraćala. Ja bih volela da se udam - rekla je MIna.
Zamisli mali Đeks koji priča "Ja ću da pljesnem neku". Nemoj da ti je palo na pamet. Šalim se, ako ti to želiš, onda uradi tako - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Mina rekla da joj je najbolja žurka u Beloj kući bila kada je ovo velelepno imanje posetio Nemanja Đerić Đekson, Ivana se odmah setila ćerkine vrele akcije sa reperom, pa joj skrenula pažnju da više ne pravi gluposti.

Mina ja sam bila u šoku nekim tvojim postupcima. Mina, vi ste nakrivo namestili jorgan, ne moram ja to da gledam - skrenula je Ivana Mini pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SA MUŠKARCEM KAO ŠTO SI TI NE ŽELIM DA BUDEM! Zerina BESNO URLALA na Baneta, pa mu poručila: ZA MENE SI MRTAV! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'