AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

U toku večeri dok su ukućani igrali ,,Igru istine" nastala je žestoka svađa između Aleksandre Subotić i Marije Kulić.

Naime, Lepi Mića je zamolio Kulićku da prizna šta ona zaista misli o Subotićki. Zadrugarka je bila surova u svom izlaganju, što je Aleksandru pogodilo tamo gde je najviše boli, a to je njen odnos sa svojim verenikom Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Moje mišljenje o Aleksandri je veoma loše. Ne dopada mi se što non stop jurca za Davidom. Ja sam joj rekla da ako hoće da bude dostojanstvena, onda dopusti da budu u izolaciji oni. Ona je rekla da neće i ona i dalje juri, puna je sebe, a toliko je nesigurna u Davida i u ljubav. Gledala sam klipove, uturuješ se sama. Ne možeš nikoga na silu da držiš kraj sebe, kraj vaše veze je veoma blizu. Daviš ga, gušiš ga, sputavaš ga u ovom rijalitiju. Spavate zagrljeni, da bi zadrugari to videli - bila je surova Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da spavam sa njim, on je moj verenik! Spavaću sa njim do kraja svog života! Njihov odnos može da smeta samo meni, a ne vama! Ti kao nisi imala svađe u svom braku? Moji mama i tata su se klali kući! Ali, moj tata i dalje voli moju mamu, robijao je zbog nje! I ja sam se posvađala sa njim, ali ga ne mrzim, ja ga volim! - branila se Aleksandra.

Marija je nekoliko puta istakla da joj je sve sasula u lice onako kako bi i svojoj ćerki Miljani Kulić, sa kojom trenutno boravi u rijalitiju. Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Marija Kulić

'