AKTUELNO

Marijana će biti oduševljena!

Adam Đogani i Marijana Zonjić razgovarali su sa Drvetom mudrosti i priznali šta je ono što ih muči i zbog čega su tužni.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moju situaciju znaš. Ima zdravstveni problem i ne osećam se dobro. Danas ću da prespavam kako bi mi bilo bolje - pričao je Adam.
Ja sam se iznervirala sinoć što mi je Blondi pominjala porodicu. Ona zna za moju situaciju sa tatom. Neću da dozvolim da mi neko dira porodicu - rekla je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom je Marijana priznala da je nju i Adama ova situacija veoma zbližila, kao i da se njihov odnos pobiljšao i istina izašla na videlo.

Naš odnos se poboljšao. Videla sam da je Adamu stalo do mene. Blondin ulazak ne utiče na odnos između mene i Adama - otkrila je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Adam je od Drveta mudrosti zatražio da mu za dva meseca njihove veze, što je u ponedeljak, priredi neko iznenađenje jer bi njima to mnogo značilo.

Voleo bih samo da nas pozoveš dvanaestog i da učiniš nešto za nas. Tada je dva meseca od kako smo se prvi put poljubili - rekao je Adam, a potom je Marijana izašla iz Rajskog vrta, pa je zadrugar dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bilo bi prelepo kada bi nam priredio "Dark room" kao što si meni i Aleksandri. Ukoliko to ne može, voleo bih da joj poklonim veliku čokoladu, srce i ružu - pričao je Adam.

Drvo mudrosti je potom reklo da će smisliti bolje iznenađenje za Marijanu, ali da će Adam morati da odradi neki tajni zadatak i da će se prvo konsultovati sa Velikim šefom i obavestiti ga posle toga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

#Zadruga 2

'