AKTUELNO

Smatra da su jedno drugo energetski iscrpeli.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruge 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Publika je tokom noći pitala Baneta Čolaka zbog čega je njemu kriva Luna Đogani da je "olajava" pred kamerama iza njenih leđa. Sve se dogodilo kada je Bane pričao sa Suzanom Perović tokom ovonedeljne žurke.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekao da meni smeta ne samo Luna nego i još neki ljudi. I rekao sam dok su Sloba i Luna bili zajedno, oni su na svakoj žurki bili zajedno. Luna je poštovala Slobu... Meni samo smeta kada mi se mešaju u vezu. Znam da Luna ima dobru nameru, ali mi smeta kada ne zna neke stvari - rekao je Bane.

Foto: RTV Pink

Tokom svog izlaganja Luna Đogani je govorila da je želela samo da oraspoloži Zerinu Hećo tokom žurke, kao i da nije imala lošu nameru. Blogerka je rekla i da smatra da je Zerina druga osoba kada nije u društvu Baneta Čolaka, a sa tim su se složili i ostali ukućani.

Foto: RTV Pink

Sloba i ja smo jedno drugo iscrpeli energetski. To i Zerina i Bane rade. Samo sam sebe videla u tom trenutku. Posle smo igrale zajedno, bilo nam je super. Daleko bilo da imam neku lošu nameru - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'