AKTUELNO

Zadrugarke iznele svoje mišljenje o cimerima.

Tokom poslepodneva Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je zahtevao od Jovane Tomić Matore, Ane Korać i Jelene Golubović, ukućanki koje su poslednje ušle u ovaj rijaliti program, da ispričaju ko od zadrugara im najviše prija, a ko ih najviše iritira.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je svoje izlaganje započela Matora koja je iznela svoje mišljenje o zadrugarima.

Što se tiče Aleksandre, njen glas me je iznervirao, mislila sam da ću se najviše svađati, ali smo za sada okej. Prija mi najviše energija Olje Bajrami, Save, Eleonora, Suzane, Zlata, Giba i Rada. Ne računam Lazara, Zoricu, Mikija koje poznajem od ranije, oni su uvek tu za mene. Dorotea ima ozbiljnu šifru - rekla je Matora i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Cobe, malo si me iznenadio za ovu priču sa Marijanom. Došla sam, stala sam na tvoju stranu. Mislim da nije samo Marijana kriva, već i ti. Jer ne znam koliko si iskren - objasnila je Tomićeva, a onda je i Ana iznela svoje mišljenje:
Olja me je jako prijatno iznenadila. Sava me podseća na Milana Miloševića, ima njegovu energiju - prokomentarisala je Ana, a nakon nje je nešto duže izlaganje imala i Jelena Golubović:

Foto: TvPink Printscreen

Mina je veoma dobra u ovom rijalitiju. Veoma je sazrela. Adam je jako dobar dečko, sa Lunom imam korektan odnos, odlične smo sada. Rebeka je zvrk veliki, nastavi priču sa Mikijem. Dragana ima nešto zmijsko u sebi, mislim da si dobra osoba, ali da si opasna što se tiče muškaraca - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ODMAH SAZVALA HITAN SASTANAK: Bora pokazao da nema autoritet, Goca ZAPRETILA ZADRUGARIMA KAZNOM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jelena Golubović

#Jovana Tomić Matora

'