AKTUELNO

Osim toga, ona je otkrila i u kakvim je odnosima sa Tomom Panićem.

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Rebeki Popović koja je poslednjih dana veoma bliska sa Tomom Panićem, koji je zamenio društvo Mikija Đuričića.

Voditelj i novinar najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs Darko Tanasijević imao je pitanje za Rebeku šta je presudilo da Mikijevo mesto zauzme Toma.

Primetili smo da postoje pogledi između tebe i Tome Panića. Da li si se ti prebacila na Tomu, onoga trenutka kada si shvatila da je Miki stavio katanac na kuhinju i frižider i kada si shvatila da te više neće hraniti - glasilo je Darkovo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne postoje nikakvi dodiri, sem moža u prolazu, osim ako idemo na cigaru. Se*sualnog tipa sigurno ne. Samo ako hoćemo na kafu i na cigaru. Što se tiče Tome, on može da potvrdi da među nama nema ničega - odgovorila je Rebeka.

Naime, mnogi ukućani su zapazili da Rebeka od svih zadrugara najviše ima potrebu za hranom, a voditelj ju je upitao da li je imala problema za bulimijom.

Foto: TvPink Printscreen

Fascinantno nam je koliko možeš da jedeš. Da li patiš možda od bulimije? - upitao je Darko Rebeku.
U mladosti sam bolovala od anoreksije. U početku sam imala ovde vrlo težak period adaptacije. U mladosti sam imala to izgladnjivanje, što zbog modelinga, generacija sam tih devojka koje su se ložile na Viktorijine anđele. Imam problema sa hormonima. To je problem koji vučem godinama. Od malena sam imala atrofiju tankog i debelog creva. Imala sam često nagon za povraćanjem. Vrlo često mi stane želudac. Imam nagone da povraćam i od čaše vode. Ustajem u toku noći, krene mi mučnina, imam neki ukus. Imam tu neku nervozu - objašnjavala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IMALA JE TEZE, ALI JE NIJE ZAVRŠILA! Luna OTKRILA o čemu bi pisala u svojoj knjizi, pa OVO poručila Kiji! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'