AKTUELNO

Ona tvrdi da je u njegovom telefonu našla i da je lajkovao fotografije na kojima su gole devojke.

Stanovnici "Zadruge 2", impresivnog rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti, ove noći odgovaraju na pitanja koja im postavljaju novinari. Jedno od pitanja bilo je i za Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da joj je David prebacio da je lajkovala fotografiju jednog pevača na društvenim mrežama, novinarku u studiju je zanimalo o kom pevaču je reč, što je tokom svog izlaganja David otkrio. Podsetimo, u medijima se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je David Dragojević ranije lajkovao fotografije svoje sadašnje cimerke Dragane Mitar.

Foto: RTV Pink

To sam se ja šalio sa njom. To sam namerno uradio. Meni je to smenšo. Video sam da je ona to lajkovala i skrinšotovao sam u svom telefonu, da imam opravdanje. Kod mene uvek ima rešenja za sve. To je neki plavi pevač, Leon, ne znam kako se preziva. To ne opravdava moj lajk koji sam uputio Dragani Mitar. Ona i ja se ne znamo odranije - rekao je David.
Ja sam tu fotografiju doživela kao umetničku fotografiju. Ja lajkujem umetničke fotografije, u pozadini more... Ja lajkujem ljude sa estrade koji su ostvareni, a David koga lajkuje, to je sačuvaj Bože! Ja sam imala iskustvo sa tim njegovim koje ga lajkuju. Videla sam da je lajkovao gole fotografije, balavljenje na neke stvari - pričala je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

A vidite, sad je to kao umetnički kada devojke lajkuju. To su drugarice moje - pravdao se David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'