AKTUELNO

Nije im se svidelo kako je podelio novac.

Nakon što je izabran od Jovice Putnikovića, koji je sinoć ispao, za novog vođu, Nemanja Tošić je morao da raspodeli svojim cimerima budžet za ovu nedelju. S obzirom na to da su ukućani kažnjeni sa po hiljadu dinara, budžet je za ovu nedelju smanjen.

Foto: RTV Pink

Nemanja je morao da odluči kojih petnaest ukućana će dobiti hiljadu dinara, četrnaest po dve hiljade i trinaest zadrugara moralo je da dobije po tri hiljade dinara. Ono što je Nemanji napomenuto u pismu jeste da i gledaoci i Veliki šef moraju znati kome je i koliko podelio novca.

Vođa je rekao kako ima puno osoba kojima bi voleo da udeli što veću sumu novca, zbog čega je za sebe izabrao srednji budžet, pa i od njega drugima podelio.

Foto: RTV Pink

E sad si se zaj*bao! Zaj*bao si se ovaj put jer si mi nešto ranije rekao, a dinar mi nisi dao! Zaj*bao si se! Popušiš mi k*rac! - bio je ljut Toma na Nemanju.
Glumiš mi tu Kristijana Golubovića na baterije - rekla je Jelena Krunić Tošiću.

Foto: RTV Pink

Hteo sam prvo da vam pobacam pare, ali nisam hteo da vam pokažem kolika ste stoka, većina. Ljudi, ja ne dajem pare onako kako treba. Miljani i Mariji bih dao više para, ali ja imam prijatelje koje moram da ispoštujem. Što se tiče Tome, stvarno mi je žao - pričao je Nemanja.

Osim Tome i Jelene, Nemanji su podelu budžeta zamerile i Miljana i Marija Kulić. Miljana je govorila kako će se truditi ove nedelje da svi padnu zadatke i da neće ništa da radi jer joj se nije svidelo kako se Nemanja ponaša prema njoj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'