AKTUELNO

Odmah se sprijateljile.

Nova učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", koja se sinoć uselila u Belu kuću, je novinarka i bivša devojka Tome Panića, Katarina Keti Ristić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona se ove večeri izdvojila sa Marijom Jovanović kraj bazena, sa kojom se već na prvi pogled sprijateljila.

Ja sam ovde samo dva dana, ali ne obazirem se na komentare. Ko zna šta sve o meni pričaju. Pre sam sve shvatala emotivno, godinama sam čuvala dostojanstvo i moral. Kad je trebalo da uđem u rijaliti svi su mi rekli "Katarina, znaš sebe". Neću da mi to pokvari ovde nebitan, zato što znam da niko nije bolji od mene, neki nisu ni blizu - rekla je Keti.

Foto: Rijaliti Zadruga

Marija se žalila na Boru Santanu, koji joj se mnogo sviđa, ali ju je on odbio.

Vi niste uradili ništa tragično. Svakome se desi da pogreši, da napravi pogrešan izbor. Kad bi znali šta će biti sutra, svi bi bili idealni - savetovala je Jovanovićevu Tomina bivša.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ristićeva je želela da sazna detalje o Marijinom boravku u zatvoru, što je spomenuo Santana prilikom jedne rasprave sa glumicom.

Mislim da sam tamo srela bolje ljude nego ovde. Došla sam u situaciju da moram da budem najjača - rekla je Jovanovićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: Zadrugarke su POMENULE KIJU I SLOBU I NJIH OKRIVILE ZA SVE, Radanović im odbrusio na NEOČEKIVAN NAČIN! (FOTO)

Sve je to život moraš da budeš jaka i strpljiva - zaključila je Keti.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Katarina Ristić

'