AKTUELNO

Da li će obnoviti svoju romansu?

Miki Đuričić, najpoznatiji pčelar u Srbiji i jedan od omiljenih učesnika prve sezone "Zadruge", od protekle noći postao je aktuelni stanar Bele kuće.

Njegova bivša devojka, Nadežda Biljić, bila je veoma začuđenja kada ga je ponovo ugledala na luksuznom imanju. Ona je komunikaciju sa Đuričićem svela na minimum zbog, kako je rekla, izdaje koju joj je učinio.

Foto: Rijaliti Zadruga

Biljićeva se, nešto kasnije, u rehabilitaciji poverila Marijani Zonjić i Adamu Đoganiju koji je razlog njene netrpeljivosti prema Đuričiću.

On sad priča da sam ja bila kod njega u kući i mi smo kao prijateljski sedeli. To cela nacija zna, da je slagao. On je mene izdao, prodao! Šta je njega povredilo, što sam ja na žurki za Kijin rođendan pričala sa Banetom? On će Baneta tek da je*e, ali ja ću da ga uhvatim u mašinu. Ja se uvek najviše sprdam sa onim što me najviše boli. Znala sam da će da se vrati - rekla je Nadežda.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona je objasnila da ju je Miki prevario i to samo dva dana nakon što je izašao iz "Zadruge 1".

Izdao me je. Saznala sam od njegovih fanova da je on dva dana nakon izlaska iz rijalitija bio sa tom njegovom devojkom, koju su svi prozvali Klara. I šta očekuje on od mene? Neka ga malo, neka se privikne, pa ćemo da sednemo da pričamo. Kaže mi sad da me nije ispoštovao tad kad je išao u Inđiju, ja sam znala da se nikad neće vratio. Zašto sad potencira da smo mi prijatelji? Ja se nikad neću pomiriti sa njim, a sada imam nekog napolju. Nikad neću biti sa njim, bez obzira što me svi ubeđuju da smo mi rođeni jedno za drugo. Ja to da izgubim zbog ovoga, nema Boga - istakla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: BRENDON PONOVO BRUTALNO PONIZIO DOROTEU: Tu suknju nosiš već pet dana, suptilno sam ti govorio da se istuširaš! (VIDEO)

Biljićeva je vrlo brzo promenila svoje mišljenje, te je Marijani i Adamu rekla da ipak postoji mogućnost da se pomiri sa Đuričićem.

Foto: Rijaliti Zadruga

Bojim se da ćemo oboje prekršiti svoja obećanja, a onda ću ja izgubiti ono napolju, a to mi se ne gubi - rekla je Nadežda.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'