AKTUELNO

Razveo se pre godinu dana, ništa mu nije ostalo, a onda je dobio poklon od oca poznatog fudbalera.

Tokom današnjeg dana kada je bila otvorena zalagaonica MC Damiro založio je jaknu za koju tvrdi da ju je nosio fudbaler Zlatan Ibrahimović, a koju je, kako je govorio, reper dobio od oca ovog sportiste.

Foto: RTV Pink

Miki Đuričić je sve vreme govorio Damiru kako ne može da mu veruje da je to zaista jakna fudbalera, s obzirom na to da reper nema dokaze, kao i da jakna nije markirana.

Pre tačno godinu dana ja sam se razveo. Imao sam samo četkicu za zube. Ništa nisam imao! Ništa! I u tom trenutku snimao sam pesmu Šefiku Ibrahimoviću, to je otac Zlatana Ibrahimovića. U tom momentu on je meni otvorio orman od Zlatana i pitao me šta želim - pričao je Damiro.

Foto: RTV Pink

Što laže! I nisi uzeo dres? Ako dokažeš da je ovo Zlatanovo... - govorio je Miki.

Damiro je u nastavku izjavio kako nikada ne bi založio jaknu koju je dobio od fudbalera Zlatana Ibrahimovića, ali da je sada prinuđen jer mu je potreban novac kako bi imao za svoje potrepštine.

Foto: RTV Pink

Ovo je njegovo, u majku ti se kunem! Neću da te ložim. Pa ako hoće neki fan od Zlatana da je kupi, može - nastavio je Damiro.
Ja sam fan Zlatana, ali nemam papire da je ovo Zlatanovo! Ja na reč ne verujem ni rođenom tati! - izjavio je Đuričić.

Foto: RTV Pink

MC Damiro je uspeo da založi jaknu koju je ponudio, a za to je dobio dve hiljade dinara. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo tokom reperovog boravka u zalagaonici.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#MC Damiro

#Zlatan Ibrahimović

'