AKTUELNO

Zavela red.

Goca Džehverović je tokom današnjeg popodneva posetila velelepno imanje u Šimanovcima kako bi zavela red u Beloj kući. Kada su zadrugari videli bivšu zadrugarku na vratima, odmah su poskakali, a vođa Vladimir Tomović je poneo najveću odgovornost za zatečeni haos.

Džehverovićka je zatekavši veliki nered odmah podviknula zadrugarima i uterala strah u kosti.

Foto: TvPink Printscreen

Vi ste ušli u Hajat, a kao da ste ušli u štalu. Šta je ovo? Ne može ovo ovako. Ovo je van svake pameti. Da ja moram subotom da dolazim vanredno jer ste vi napravili haos. Ne možete da ležite 24 časa - povikala je Goca.

Zadrugari su za sav nered okrivili Snežanu Ilić, koja je pokušavala da se odbrani, ali Goca nije imala razumevanja ni za koga od njih.

Ja sam oprala iza sebe. Ja neću da perem. Neka pere tvoja Stanija - odbrusila je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Goca obišla dnevnu i spavaću sobu, Tomović je krenuo sa njom u obilazak celog imanja, a potom mu dala instrukcije šta zadrugari moraju da preduzmu kako bi se ambijent u kom žive koliko toliko vratio u stanje kakvo su ga zatekli.

Bićete kažnjeni nedeljnim honorarom, ako ovako nastavite... Ovo je nečuveno. Kra*etine jedne. U radionici je čistije nego u kuhinji. Odmah da sazoveš sastanak - poručila je Goca Vladi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Olja VRCKALA ne bi li PRIVUKLA Gaćešu, ON JE ISKULIRAO, a onda je David ZAVODIO PLESOM OVU ZADRUGARKU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'