AKTUELNO

Ona je ove večeri bila glavna tema.

Ove noći zadrugari gledaju klipove koji su nastali u poslednjih nekoliko dana. Jedan od snimaka, koji je izazvao veliku pometnju u Beloj kući, bio je onaj na kom su Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović savetovali Nikolu Bokuna da li da bude u vezi sa Marijanom Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je bila protiv ove romanse, dok je Tomović ubeđivao Bokuna da bi trebalo nešto da pokuša sa atraktivnom plavušom.

Nakon što je pažljivo ispratila sva dešavanja, oglasila se Zonjićeva kojoj se nije svideo Nikolin komentar da mu se ne dopada njeno "slobodnije" ponašanje prema muškarcima.

Ja nisam bila ni sa Tomom, ni sa Deanom. Jedino sam bila sa Adamom, sa njim sam se poljubila, i to je to. Sa ostalima nisam bila. Nemojte da me povezujete sa njima, to što šetam sa njima ne znači da smo zajedno - bila je uvređena Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što imam prijatelje poput njih dvoje, koje mogu da pitam za savete. Ona je devojka lepa, simpatična ali to što radi sa muškarcima ovde meni se ne dopada. Ja nisam peta rupa na svirali. Ukoliko ona ide sa cveta na cvet, ja ću biti drvo - istakao je Bokun.

Zatim je Vladimir objasnio da se ipak predomislio te da je za svog rijaliti prijatelja odabrao drugu devojku.

Ima neka druga devojka koju sam ja pikirao za njega, to je Maja. Mislim da su oni mnogo bolji par nego Bokun i Marijana. Ona je krenula u mnoge priče sa momcima - istakao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

On je super dečko, kulturan i vaspitan, ali nije moj tip. Ne može niko nikog meni da uvali. Ja sam se malo našalila, te sam rekla da sve što valja da je trenutno zauzeto, nisam mislila ništa loše. Nema trenutno muškarca u Beloj kući koji se meni dopada. Bojan lepo izgleda, ali ne sviđa mi se. Meni se zaista niko ne dopada - rekla je Maja Marković, koja je tokom ove noći sedela baš pored Bokuna.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se u raspravu umešala Miljana Kulić, koja je osudila Marijanino ponašanje prema zadrugarima, te je navela kako joj je Zonjićeva lično ispričala da je bila sa Banetom Čolakom, Lazarom Jeremićem i Savom Perovićem pre ulaska u impozanti Imaginarijum.

Ovde su se i ostale cure mazile pa ih niko nije povezivao - bila je zbunjena Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRAVIŠ DECU U PRLJAVOM MUŠKOM WC-U! Dorotea u klinču sa Miljanom i Marijom Kulić, pale teške reči! (VIDEO)

Ti si devojka za 20 minuta, eventualno za jednu noć - rekla joj je Miljana a zatim je svoj komentar dala i njena imenjakinja, bliznakinja Arsić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jako lepa devojka, imaš lep glas i trebalo bi njega da promovišeš ne svoju vaginu. Tebi se sad niko više ne sviđa kada si sve probala. Govorim ti zbog tebe, ružno je imaš 20 godina - obratila se Miljana Arsić Marijani kojoj nije bilo nimalo prijatno zbog svih prozivki koje je dobila ove noći.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marijana Zonjić

#Miljana Kulić

#Nikola Bokun

'