AKTUELNO

Velika prašina se digla oko novca koji je 'dobio noge'.

Tokom porodičnog sastanka opšti haos je nastao oko novca koji je nestao, a većina ukućana smatrala je da je novac kod Bojana Gaćeše koji je ove nedelje bio jedan od stanara koji su išli u kupovinu.

Foto: TvPink Printscreen

O celoj situaciji koja je nastala, posle sastanka, u radionici su razgovarali ovonedeljni vođa Vladimir Tomović i Zorica Marković.

Brate, ne mogu da kažem jer nisam videla! Jer je imao najviše para kod sebe! Minimum deset hiljada je imao kod sebe - govorila je Zorica Vladimiru.

Foto: RTV Pink

Sto posto! Ispred smo bili i on (Bojan) se izuva i pokazuje ispod patika. Pitaj Minu, Maju, Davida... On je uzimao pare tamo sa strane na kasi, imao je dva štosa po dve hiljade, cigarete... I plus u džepovima pare, dao meni - pričao je Vladimir.

O ovoj temi Zorica i Vladimir razgovarali su sa Mikijem Đuričićem koji je ovoga popodneva u svojoj radnji prodavao stanarima brzu hranu i koji je bio iznenađen što zadrugari nemaju novca.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao razgovor Zorice i Vladimira u radionici.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Vladimir Tomović

#Zorica Marković

'