AKTUELNO

Drvce nije moglo da ih smiri.

Ljubavni trougao koji čine Miljana Arsić, Jovica Putniković i Mina Vrbaški privlači sve veću pažnju javnosti, a naročito zbog nemilog događa koji je obeležio prethodnu noć.

Naime, između Mine i Jovice došlo je do žestoke rasprave, nakon čega je odreagovalo obezbeđenje.

Drvo mudrosti je njih troje pozvalo u Rajski vrt, a Arsićeva je, između ostalog, ispričala i o konfliktu koji je nastao između nje i Nemanje Tošić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Joca i ja smo rešili sve, pomirili smo se i super sve. Neću zaboraviti što me Mina branila pred njima kad smo se svađali. Nemanja me ne podnosi od starta, zato što smo bili bliski kao drugari, pa se on ponadao da će biti nešto više. Ja sam mu stavila do znanja da neće biti ništa i sad mu je krivo, pa me zato psuje. Neću da ćutim na te stvari pa mu odgovorim, sinoć je preterao. Ja mislim da on mnogo pije i to loše utiče na njega. Jutros me opet napadao i kad je bio trezan, ali alkohol ima veliki udeo u tome - rekla je Miljana.
Video sam da je preterao, pričao sam sa njim jutros. Molio sam ga da ako me poštuje da to ne radi. Čuo sam da je opet nastavio, ja sam mu opet prigovorio. Rekao sam mu da se ona njemu neće obraćati, on je rekao da će me ispoštovati. Videćemo - rekao je Jovica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ono što je potreslo sve prisutne jeste situacija kada je Putnković odgurnuo zadrugarku, a Mina je Drvetu otvorila dušu i do detalja ispričala šta se tačno dogodilo u pabu.

U toku žurke Miljana je izletela iz kuće i ja sam pitala Nevenu šta se desilo. Ona je rekla da su se posvađali. Ja sam otišla u pab da vidim šta se desilo, Joca je uleteo unutra, počeli smo da se raspravljamo i gurnula sam ga sa strane i uhvatila Miljanu za ruku, onda sam ga gurnula još jednom, on je meni uzvratio i pala sam i udarila glavu u sto. Ja sam ga ogrebala i obezbeđenje je ušlo. Meni je jako krivo što sam imala loš pristup prema njoj, shvatila sam kakav je Joca. Ovo mu nije prvi put da je bio agresivan, tako da nemam šta više sa njim da pričam - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iz mog ugla to nije tako izgledalo. Svi smo bili veseli i Miljana je došla i rekla da smo završili. Ja nisam znao o čemu se radi, znam da nigde nisam pogrešio. Ona nije htela da mi kaže, ja sam opet krenuo za njom. Video sam na kraju da sedi u pabu sa Nevenom i sa Minom, ušao sam unutra i opet je pitao o čemu se radi. Onda je MIna ustala kao da je brani, skočila je na mene i dalje je ispričala situaciju. Otišao sam u zatvor, a i dalje ne znam o čemu se radi. Ona je na kraju rekla da joj smeta što sam zagrlio neku devojku. Ne znam ni ko je bio pored mene - branio se Putniković.

Međutim, u toku razgovora Joca se ponovo posvađao sa bivšom devojkom, pa su jedno drugom uputili teške reči.

Mnogo si bezobrazna, smrdljiva mala, ajde, smiri se. Ulica te vaspitala - rekao je Jovica.
Ti ćeš meni da kažeš da se smirim, klošaru jedan. Da, ulica me vaspitala - odgovorila mu je Vrbaški.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

K.Ristić

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

#Mina Vrbaški

'