AKTUELNO

Konačno je rekla sve što ima da kaže o svima.

Pismo Velikog šefa iznenadilo je sve zadrugare, a Rada Vasić je dobila priliku da se istakne i iskreno komentariše sve ukućane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja Lepog Miću nisam znala. Sada imam čast da budem tu sa njim. On je za mene bio najopasniji gledajući na ekranu, sada kada sam ovde i to je drugačije. On svima pomaže i diže, daje snagu i neko ga pogrešno shvata zbog toga. Sve najbolje mislim o tebi - rekla je Rada o Lepom Mići, po je nastavila da priča o Brendonu:
Voliš mnogo ljude da provociraš, ali svi te vole i cene i zato treba da budeš malo iskreniji. Mnogo sam sebe dižeš, čekaj sinko da te narod digne - rekla mu je Rada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si lepa, simpatična, ali ideš ka pogrešnom smeru. Lepo si počela, ali si skrenula. Malo si me nervirala, ali budi ono što jesi, ako me poslušaš ideš sigurno do kraja -bila je iskrena Rada dok je Dorotea slušala dok je o njoj govorila.
To je Zorica Marković, znamo je kao kvalitetnog pevača i domaćicu. Ona je za mene zakon, nikad slagala nije i pričala nešto što nije istina. Ona je jaka - rekla je o Zorici Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mina vrti ovde sve oko malog prsta, za sebe ona je ovde najbolja riba među vama, ima reč i stav. Domaćica i sve. Želim ti sve i do pobede - kratko je rekla o Mini Vrbaški.
Nisam očekivala od njega mnogo, kada sam ga videla prvi put ja sam mu se divila. Ovde treba jak čovek, ne daj se. Imaš mnogo neprijatelja. Mnogo si pravedan i dobro srce. Sve pohvale za tebe - hvalila je Rada Tomovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljuta sam na tebe od zemlje do neba, šta si uradila noćaš, šta su tebi uradili Romi, noćas je bilo stvarno kritično. Jeste da smo mi Romi, ali ovde ne sme da se spominju nacije, a ko ima šta da kaže Romima, neka dođe i neka kaže šta ima. Načula sam nešto, nije trebalo tako da pričaš sa Borom i da pričate to. Igraj čistu igru - pričala je o Ramoni, a ona se branila kada je Vasićeva napala da je sinoć vređala Rome.

Pročitaj više: GUŠILA SE U SUZAMA: Olja pričala o Bojanu, a potom bojažljivo izgovorila: MOŽDA MU SE SVIĐA NEKO DRUGI! (VIDEO)

Snežana, ti jesi sudija i završila si u penziji. Ne glumi ono što nisi, budi pravedna. Hoću da čujem od tebe kakva si žena. Sad više nisi sudija, došla si da se takmičiš. Nije ti ovo stvarnost, već rijaliti. Ti ne znaš da se igraš - poručila joj je Rada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam videla veću ljubav od Aleksandre i Davida, David je dečko koji ima veliku ljubav prema njoj. Ipak, ti si mnogo ljubomorna na njega, ti letiš oko njega - prokomentarisala je Rada ujedno Davida i Aleksandru i nastavila da komentariše ostale ukućane.

Foto: RTV Pink

Ja tebe iskreno volim. Mnogi bi želeli da budu Stanija, ali ne mogu. Volim te, cenim i poštujem, same reči hvale imam za tebe - rekla je Rada o Dobrojevićevoj.
Boro, brz si jak si, ako otvorim neku firmu, tebe uzimam u moj lokal da budeš moj izbacivač. Pao si nisko, ne znam šta ti je. Mene si savetovao kad smo došli, a sad si ti pao. Oni ne razumeju da se igraš, a tvojom igrom samo zbunjuješ i svađaš ljude - rekla je Rada.

Foto: RTV Pink

Ti ovde diraš tuđu decu, to me malo nervira. Smeta mi jer i sama znaš što si ti ovde. Šta mi diraš decu i šta su oni po seksualnom opredeljenju - napala je Rada Mariju, a ona se branila da samo iznosi svoje mišljenje.
Nisam kod tebe primerila da voliš da ogovaraš. Vidim da iz tebe izbija ljubav. Ti si jedno stvarno dobro biće, malo te suze brzo stignu, ali nemoj više, bolje se smej - oduševljena je bila Olja na Radin komentar.

Foto: RTV Pink

Prvo i prvo, hoće da pričamo ciganski, to ovde nije dozvoljeno. Moraš da se smiriš i da igraš igru i nemoj ovde da mi lutaš i sve živo pričaš što ti kažem. Odvojiću te sa mog budžeta, nemoj da ti je palo na pamet da me gurkaš kada nešto pričam - prokomentarisala je svog supruga Radeta Vasića.

Kako je izgledalo njeno izlaganje pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Rada Vasić

'