AKTUELNO

Svi su bili oduševljeni njenim aktom.

Pevačica Nadežda Biljić je pre dva dana rekla da joj se sviđa Adam Đogani, ali ipak da ne bi ušla u emotivni odnos sa njim. Njih dvoje se zanjih dana mnogo druže, usled čega je pevačica shvatila da Adam krije osećanja koja gaji prema Marijani Zonjić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona se nameračila da spoji mladi par tako da je došla na ideju da obije štek u kojem je zajedno sa svojim bivšim dečkom Mikijem Đuričićem imala intimne odnose misleći da tamo nema kamera.

Ti si glup kao ku*ac ja da ti kažem, vi gorite jedno za drugim. Iskoristite, između nas neće biti ničega i sam znaš - vikala je Nadežda.
Ne želim da se zaljubljujem ovde - kratko je rekao Adam nakon čega je pevačica uzvratila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vidiš da hoću da razvalim bravu za tebe, ponovo će da me kazne. Mnogo te volim - rekla je Nadežda dok je u ruci držala čekić i nastavila:
Idite u štek, tamo nema kamera, odradite posao i krenite lepo sve. Ja sam ti drugarica, ali vas dvoje umirete jedno za drugim. Idi u seno, nađi mesto - savetovala je Biljićeva Adama.
Ja sam se sj*bala doživotno jer sam gubila vreme sa pogrešnim, saslušaj me - govorila je prateći mladog Adama.

Foto: TvPink Printscreen

Sad ću ti je*em mater, Sezame otvori se - rekla je Nadežda dok je obijala bravu šteka, nakon čega su se čule policajske sirene, što je značilo da karabinjeri dolaze po nju.
Evo ti je murija, gotova si, ideš u ćorku - rekao je Mirko Gavrić uz smeh svih zadrugara koji su svedočili njenom obijanju.

Pogledajte šta je sve Nadežda rekla Adamu i na koji način je pokušala da obije štek u video-snimcima ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Nadežda Biljić

'