AKTUELNO

Nije mogao da je obuzda.

Zerina Hećo i Bane Čolak već nekoliko dana ne funkcionišu kao srećan i zaljubljeni par. Ova situacija je kulminirala kada je Bane dobio privatni poziv sa majkom, Jasminom, koja je rekla da Zerina ne voli njegovog sina i da ga maltretira.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKA SVAĐA ZBOG ZAUZETOG ZADRUGARA: Nikad ne bih prevario svoju devojku i ponizio je na taj način! (VIDEO)

Danas su se oni ponovo posvađali, a zadrugarka nije ni u jednom trenutku spustila ton te se neprestano svađala sa Banetom, iako je on pokušavao da je obuzda.

Ja bih bila nenormalna da mene to ne dotiče, bila bih osoba koju boli ku*ac. Da me bili ku*ac mene bi boleo ku*ac za to šta tvoja majka kaže. Završila sam priču, nemam snage da stojim. Derem se zato što do tebe ne dopire - vikala je Zerina.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ti mene ne poštuješ, to je istina 100%. Da ti imaš nešto nerešeno, ja bih stajao pored tebe bez nogu i slušao te. Ne urlaj, molim te 10 puta. Urlaš na mene, zamolio sam te. Kao slon urlaš na mene. Ovo ti radiš zbog rijalitija - rekao je Čolak.

Ona nije želela da nastalja razgovor sa njim, te je na sve načine pokušavala da ode u sobu.

Pusti me da idem da legnem - rekla je Zerina i ostavila Baneta u dvorištu.

Njihovu svađu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'