AKTUELNO

Nije im pravo što je Olja donela ovakvu odluku.

Kada se po drugi put oglasilo zvono u Beloj kući to je bio znak da je vreme za raspodelu budžeta. Veliki šef je poslao određenu sumu novca koju je novoimeni vođa Olja Bajrami morala da podeli na ravne časti.

Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će doneti samoinicijativnu odluku ko treba da dobije koliko novca. 17 zadrugara treba da dobije 2000, 18 zadrugara treba da dobije 3000 i 15 zadrugara 4000. Vođa mora razdeliti novac onako kako misli da treba. Neophodno je da gledaoci i zadrugari čuju ko je koliko dobio - pročitala je Olja pismo.

U prvi mah, ona je prozvala nekoliko zadrugara koji su po njenom mišljenju bili najvredniji i time zaslužili najveći budžet. Među njima su se našli Zorica Marković, Mika i Giba Vasić, Vladimir Tomović, Darija Stević, David Dragojević, Miljana Kulić, Zlata Đurković, Slobodan Batjarević Cobe, Rada i Rade Vasić, Suzana Perović, Dean Stejin i Bojan Gaćeša.

Foto: TvPink Printscreen

Vas 15 zadrugara uzima po 4000, 18 zadrugara po 3000, ostatak 2000 - govorila je Olja, a nakon raspodele je omogućila zadrugarima nezadovoljnim budžetom da se izjasne.

Budući da su Zerina Hećo i Bora Santana dobili najmanji budžet, oni su i imali primedbe na ovu raspodelu novca.

Foto: TvPink Printscreen

Četiri dana nisam ustao i ti mi daješ 2000 - bunio se Bora, a zajedno sa njim i Zerina, nakon čega je nastao veliki haos

Lepog Miću je iznerviralo nezadovoljstvo zadrugara, pa je iz besa sav novac pobacao po stolu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE GUBI VREME DA JE OSVOJI! Lazar Luni PRODAO PRIČU kako da preboli Slobu: LAKŠE JE UZ NEKOG! (VIDEO)

Čini se da je Olja u potpunosti poslušala savet Lepog Miće, zbog čega je nastala velika tenzija u Beloj kući. Kako je protekla raspodela budžeta pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Zadruga 2

'