AKTUELNO

I dalje se priča o ljubavnom trouglu.

Tokom dana Luna Đogani je prokomentarisala kako joj je dosadno u "Zadruzi", a njenom mišljenju suprostavili su se mnogi zadrugari, među kojima je najglasnija bila Aleksandra Subotić koja je ušla sa blogerkom u raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pre "Zadruge" čula da si nekoliko puta komentarisala mene i bilo mi je krivo jer me ne poznaješ - rekla je Luna.
Nisam ja tebe komentarisala, nego ono što si ti radila u prethodnom rijalitiju. To što se desilo prošle sezone, po mom mišljenju si ispala najgora, ne najgora što si to uradila, već što si bila sa dečkom bez stava. Ti si ispala loša zato što nisi imala samokontrolu, nisi imala kodekse. Vređala si ženu koju nisi imala pravo. Ja ničiji brak nisam rasturila, ti jesi - odbrusila je Aleksandra Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi upućena. Ne daješ mi priliku da razgovaraš sa mnom da promeniš mišljenje - pravdala se Luna.

Aleksandra je osudila Lunin postupak što je bila sa oženjenim muškarcem Slobom Radanovićem i ovom prilikom joj je u lice rekla sve što misli i nije joj dala priliku da se opravda.

Istog momenta skočila je i Marija Kulić koja je prekorela Subotićevu zbog provokacija koje je uputila modnoj blogerki.

Kako te nije sramota da je napadaš kad si radila svakojake stvarI? Sve i svašta. Jesi li bila sa oženjenim čovekom koji je imao četiri deteta i ženu. Ti si poslednja koja može njoj da prebacuje! Je l' on bio oženjen? - vikala je Marija Kulić na Subotićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Netrpeljivost između Nadežde i Baneta NA VRHUNCU: Nemaš sada Mikija, moraš da se guraš sam, da se držiš za nečiju suknjicu! (VIDEO)

Sve ovo je Aleksandra demantovala, a ova rasprava je brzo okončana. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'