AKTUELNO

Nisu mogli da se uzdrže od komentara.

Prvi minuti u rijalitiju "Zadruga  2" su za sve učesnike bili veoma uzbudljivi. Dok su jedni odmah pohrlili da izaberu svoj krevet, slagali garderobu, drugi su krenuli u obilazak celog imanja ili pak zauzeli udobne pozicije i vodili prve razgovore, ali su se pojavile i prve trzavice.

Naime, Miljana Kulić je ušla u kratku raspravu sa Branislavom Radonićem Brendonom, a sve je to poteklo iz obične šale dok su sedeli u dvorištu. Miljana je bila u društvu Stefana Ašanina koji se sve vreme smeškao zbog njihovih provokacija.

Foto: TvPink Printscreen

Mene pitaš za kontraceptivne pilule, a tebi je profesija da ostaješ trudna po rijalitijima i ti si, možeš misliti, zvezda, Đeljana da - provocirao je Brendon.
Za tebe da, i za takve poput tebe, a napolju Miljana Kulić. Ljubomorna sam zbog batica, možda mi se neki dopao - dobacila je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Možeš da budeš ljubomorna na mene u svakom pogledu. Miljana, ne možeš mi ništa, ja sam Brendon - nastavio je on.
Izvini, Branislave, nisam te prepoznala. Kako je u Čenti, je l' se obradila njiva, dođi da nam pričaš o tome - nije odustajala Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da su oboje britki na jeziku moglo se pretpostaviti da će napraviti haos, ali oboje su u ovom trenutku spustili loptu i rasprava se, srećom, ovde i zaustavila.

Pročitajte još: OVO SE ZOVE DOMINACIJA: Zadruga i televizija Pink postavili NOVE STANDARDE! (FOTO)

Kako je izgledala ova kratka rasprava između Miljane i Brendona pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'