AKTUELNO

Ni Sloba nije bio ravnodušan posle svega što je video.

Takmičari su za sam kraj ovog najgledanijeg rijalitija imali prilike da pogledaju sve ljubavne fotografije ukućana koji su svoje emocije ispoljili pred kamerama.

Među prvima bili su prilozi trenutno najpopularnijeg ljubavnog trougla. Nakon što su prvo odgledali sve fotogorafije Lune Đogani i Slobodana Radanovića nastala je opšta pometnja, a njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar je burno odreagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se rasprava završila, takmičari su odgledali prilog supružnika Kije i Slobe, a on ni u ovim momentima nije bio ravnodušan.

I prvi i drugi snimak bio je u srazmernoj veličini. Drago mi je zbog svega zaista, ja sam verovao u Kristininu i moju ljubav u ovim snimcima pred kraj. A na prethodnim vidi se totalno suprotno da ja nisam bio tu za nju. Prvi sam skakao u pomoć i uvek kad je nešto trebalo. Ona je meni dala šansu kao čoveku, a za rođendan sam tako hteo i da budem kul i da se ne oseti tenzija. Bila je prijatna atmosfera. Puštani su samo delovi, pogotovo za onim stolom kad smo bili na godišnjici. Ja sam mnogo lepših stvari, nego što je prikazao rekao i učinio. Ovo je 30% od toga, ja mislim i to sam rekao za stolom, uvek bih pritrčao šta god da joj zatreba. I ona je do juče pričala da želi da ostane u prijateljskim odnosima sa mnom, pa je promenila mišljenje. Razlika između mene i nje je što sam ja uvek stajao iza svojih postupaka. Drago mi je da sam video ovo i ne znam šta ona ima da kaže - rekao je Sloba.
Nemam šta da kažem... - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Nema šta, prelep je snimak - dodala je Luna.
I ja budala što sam ustao da komentarišem... - naljutio se Sloba.

Kakva je bila njihova reakcija nakon što su pogledali sve snimke u kojima su razmenjivali poglede i lepe reči pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'