AKTUELNO

Ona je odmah iskoristila trenutak da mu se približi.

U večernjim satima kada su novinari u studiju uveliko postavljali pitanja svim zadrugarima, Luna Đogani i Slobodan Radanović su se žestoko prepirali. Naime, sve je počelo kada je ona javno priznala da nije bilo vredno sve ono što je u Zadruzi proživela sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam mislila da će naša ljubav uspeti, nije me bilo briga za osude i etikete. Ali, pošto vidimo da sam ja na drugoj strani stola i da jedva komuniciramo, mislim da nije bilo vredno, ali ne kajem se. Ja sam u tom trenutku tako želela, slušala sam srce, nisam mogla da foliram ni da glumim. Da jesam, prošla bih mnogo bolje, a ne ko najveći negativac u celoj priči. Sad kad sam videla o čemu se radi i da sam ja bila samo...da kažem, nisam imala muža ni tu vrstu ljubavi koju sam osetila prema njemu ovde. Shvatam da sam bila nešto što je njemu falilo u braku, dobio je sa mnom i to je to. Onda kad je shvatio da ga Kristina voli, tj da je ona to odmah rekla mi ne bi ni bili zajedno. Njega je to poremetilo, jer je shvatio da je glumila da ga ne voli, bilo mu je to olakšanje - priznala je Luna.

Nakon ovog odgovora usledile su uvrede na njen račun. Kada se emisija završila svi su imali priliku da odgledaju nastupe sa Zadrugovizije 3, a Luna mu je prišla kako bi započela razgovor sa njim na tu temu.

Što si bio bezobrazan onako za stolom? Što te toliko boli moje mišljenje? Sve što sam rekla za stolom, sve je bila istina - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti čas kažeš da ne treba da pričamo, pa onda dođeš da pričamo. Šta je istina? To je sve tvoje mišljenje, ti želiš da je to tako. Neka sam ti ja najgori neprijatelj ovde, neka bude tako - rekao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ja sam samo htela... - počela je Luna, nakon čega je Sloba napustio prostoriju gde joj nije dozvolio ni da završi rečenicu.

Kako je ova scena izgledala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'