AKTUELNO

Misli da će joj sve ovo nedostajati nakon finala.

Danas su zadrugari voditeljki Radi Radenović otvorili dušu i otkrili koji trenuci su obeležili njihov devetomesečni boravak u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnici su navodili koji su bili najemotivniji momenti kojih će se uvek sećati, a tom prilikom Luna Đogani je još jednom pred svima otkrila koliko voli Slobodana Radanovića.

Najpozitivniji emotivni trenutak je kada je Sloba dobio to da vidim psa za osmi mart. Negativan trenutak je bio kada smo se Sloba i ja raskinuli. Sinoć sam išla do svakog ćoška, plakala sam kao kiša i sećala sam se svih lepih stvari koje su mi se desile sa voljenom osobom. Rekla sam Drvetu da mislim da sam malo i luda jer osećam da će mi sve nedostajati. Mislim da ću izaći jača i neću više biti tako naivna i neću verovati ljudima. Kajem se zbog nervnih slomova i zbog psovki, to ne doliči jednoj devojci. To nisam ja, zato mi je krivo, ja nisam takva to mi se nikad u životu nije desilo. Ali eto, ovde sam osetila takvu emociju kao nikada ranije. Nikada nikog nisam volela kao Slobodana - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba nije imao nikakav komentar na ovu blogerkinu izjavu. On je u toku svog izlaganja naveo iznenađenja koja mu je Đoganijeva spremala kao emotivne trenutke, međutim smrt oca svoje supruge Kristine Kockar je naveo kao momenat koji će mu definitivno ostati najdublje urezan u sećanju nakon napuštanja Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TEK TADA SAM SHVATIO: Sloba otkrio koji trenutak sa Kijom je njemu bio NAJEMOTIVNIJI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'