AKTUELNO

Blogerki je veoma krivo zbog sopstvenog ponašanja.

Pre nekoliko noći, kada je u Beloj kući organizovana poslednja žurka u ovoj sezoni "Zadruge", Luna Đogani je napravila incident koji se još uvek prepričava. Ona je nasrnula na svog bivšeg, oženjenog dečka Slobu Radanovića, i to zbog toga što joj je on rekao da je "jadna" jer flertuje sa Markom Miljkovićem.

Foto: RTV Pink

Luna je imala priliku i da vidi kako je ova scena izgledala, kada su svim zadrugarima puštani snimci nastali proteklih dana. Prethodne večeri, Đoganijeva je otvoreno priznala da se veoma kaje zbog svega što je tada učinila.

Samo kad bih mogla da izbrišem ono veče glupo... Zgadila sam se sama sebi, majke mi. To nisam ja, gledam i mislim "Ko je ova devojka, šta je ovo, šta je sa ovom ludačom". Bespotrebno, bilo mi je top veče, baš mi je bilo lepo, zezala sam se. Je*i ga. Da se to nije desilo, sve ostalo, hajde, manje-više. Ali to... Baš mi nije trebalo, i to sad pred kraj - bila je vidno neraspoložena Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGAR KIJI PONUDIO BRAK, ona se malo zamislila, pa mu BRUTALNO ISKRENO odgovorila! (VIDEO)

Sara Reljić i njen dečko Vladan Vojnović Vojke slušali su Đoganijevu ali nisu imali reči koje bi je podigle i oraspoložile.

Ne znam šta da ti kažem - rekla je kratko Sara.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nema šta da se kaže, sama sam kriva, niko drugi nije kriv - zaključila je blogerka.

Lunino izlaganje pomno je pratio Radanović, koji nije želeo da reaguje, niti da daje bilo kakav komentar na ono što je njegova bivša devojka izgovorila.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Sara Reljić

#Slobodan Radanović

#Vladan Vojnović

'