AKTUELNO

Smatra da će biti samo dobri prijatelji.

Prethodne noći je u studiju kod Dušice Jakovljević gostovao Vlada, prijatelj Tanje Jovićević koja je i napustila rijaliti. Vlada je ovom prilikom izneo svoje viđenje njenog učešća u najgledanijem šou programu u regionu.

Tanjin drug je priznao da se veoma iznenadio nakon što je Tanja otkrila da je potajno zaljubljena u Mikija Đuričića. Vlada je naveo kako pevačica i pčelar iz Kupinova napolju sigurno neće otpočeti ljubavnu vezu, već će ostati prijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam očekivao da će se Tanja skontati sa Mikijem. Pratio sam njegovo učešće kroz ostale rijalitije i imam sve pohvale za njega. Pretpostavljao sam da će odgovarati jedno drugom, oko muzike, filmova, knjiga. Ali da će se Tanja zaljubiti u njega, to nisam očekivao. Ona je još kada je ulazila na pitanje "Da li joj se može desiti da se zaljubi u rijalitiju" rekla samouvereno "Da", i eto, desilo se, zaljubila se. Ja to nisam mogao da provalim po njoj, iznenadio sam se kada je priznala na poligrafu. Mislim da to ipak nema šanse napolju, prijateljstvo, druženje i to sve da, biće, ali veze ne. Njih dvoje jesu dosta slični, ali ipak mislim da je on jedna priča, ona druga i da neće biti zajedno ali će biti prijatelji - rekao je Tanjin prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUBLIKA JE REKLA SVOJE: Evo ko je večeras napustio Belu kuću! (VIDEO)

Tanja je mene iznenadila tim priznanjem i nisam verovao da će joj se to stvarno desiti, ali zašto da ne, i ona je živo biće, normalno je da se zaljubi. Ona je u svemu tome bila iskrena i realna i to je to - naveo je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, nakon Tanjinog priznanja da gaji emocije prema Đuričiću svi zadrugari ali i gledaoci su bili iznenađeni. Do razvijanja ove potencijalne romanse nije došlo, ali su njih dvoje ostali u korektnim, čak i prijateljskim odnosima sve dok Miki nije odlučio da svojevoljno napusti rijaliti.

Šta je pevačicin prijatelj rekao na celu ovu situaciju pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

'