AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao od njega.

Radosav Stefanović Žuti ušao je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima među poslednjima, ali je za nešto više od tri meseca, koliko boravi u Beloj kući, ostvario mnoga prijateljstva, ušao u nekoliko konflikata i uspeo da pruži ruku pomirenja.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodne noći, Ognjen Amidžić je porazgovarao sa Žurim o svim minulim situacijama. Stefanović se pre nekoliko dana žestoko posvađao sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, pa je ovu temu i prokomentarisao u intervjuu.

Foto: TvPink Printscreen

Niko mi nije ovde prirastao za srce da bih morao da mu objašnjavam. Đekson je danas mene opsovao. Andrijana je rekla da sam ja Milana oterao od stola a to nije bilo tačno i ja sam joj rekao "Mala 'aje ne seri". Đekson je tu onda skočio i rekao mi "Kako se to obraćaš mojoj devojci". On je pukao od ovog rijalitija, počinje da se ku*či, opsovao me. Kad me je opsovao ja sam mu rekao "Hajde meni da se uneseš kao što se unosiš Anđelu, ja te se ne plašim". On je krenuo, ali nije nasrnuo. Posle mi se izvinio, kaže da nije dobro čuo. To su njegove ulične uzrečice, ali ja ne volim da mi se psuje majka, ja nikoga ne psujem - rekao je Žuti.

Foto: TvPink Printscreen

Radosav je dao svoje viđenje i svih učesnika, jer do sada nije imao prilike da razgovara sa Ognjenom i otvoreno iznese svoj stav o pojedinim situacijama.

Ja sam takav lik i od najgorih ljudi izvlačim najbolje osobine. Imao sam par nesreća i od tada drugačije gledam život. Svi su mi ok. Miljana na primer, voli da provocira, iako smo dobri. Ovi nosioci rijalitija, su se izjasnili, ovo je malo bolesno. Ja kad sam sa nekim završio, onda sam završio svaku priču. Ja nikad nisam video ljude koji mogu više da spavaju nego ovi ovde - rekao je Stefanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JE NIJE POSLUŠAO: Anđelov drug otrkio šta njegova mama misli o Teodori i ostavio sve u šoku! (VIDEO)

Kompletan razgovor Žutog i Ognjena pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Nemanja Đerić Đekson

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

'