AKTUELNO

Demantovala je sve što je Đoganijeva pričala o njoj.

S obzirom na to da je Luna Đogani u nekoliko navrata izjavila da je supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar "manipulator", a tokom večeri je morala sa njom da se suoči i obrazloži zašto to govori. Naime, blogerki je postavljeno pitanje zašto tim pogrdnim imenom naziva Kockarevu, dok ona njoj nikada nije uputila prozivku.

Ja to njemu govorim, zato što on to kaže i onda sutra promeni mišljenje. On dođe i kaže: "Ona ovo, ona ono"... On mene ubeđuje da se nisu poljubili. Ako ti znaš za jednu osobu da laže, zašto uporno tražiš da budeš sa tom osobom. Ja nikada nisam ništa rekla za Kristinu, što nisam rekla za stolom, nego samo da bih iz njega izvukla šta on misli...Ja znam da je on lagao, i ne mogu da mu verujem. Ja ne mogu da budem sa njim, jer znam da je lagao - objasnila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina nije imala komentar na blogerkino izlaganje, a ovaj odgovor je prouzrokovao još jedno pitanje. Naime, novinari su podsetili blogerku da je ona komentarisala da je Kockareva bacila oko na manekena Anđela Rankovića, a ona je iznela svoje viđenje povodom ove teme.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako sam videla. Iskreno nisam videla dok mi Milan nije rekao. Iskreno nisam videla ništa da je Anđelo uradio, ona je nekako kao da flertuje sa njim. Meni je tako izgledalo - rekla je Đoganijeva i dodala da su to primetili i drugi, a jedina ona otvoreno pričala o tome.

Na ovo pitanje nije imuna ostala ni Kristina, pa je objasnila kakav odnos ima sa Anđelom, ali i skrenula pažnju Luni da ovaj potez samo škodi njoj.

Tu nije poenta našeg odnosa, već se Luna bavi da li se ja muvam sa nekim da bi otišla i rekla Slobodanu, da bi on imao još goru sliku o meni. Ja ne znam šta je tu moglo da se vidi. Mislim da je jako ružno širiti tako nešto. Ja i Anđelo smo prijatelji, ali ja poštujem to što ima sa Teodorom. Anđelo je lep dečko, manekenski, moj tip muškarca je drugačiji. Ne kažem da Slobodan nije lep, nego nije taj manekenski tip. On je balvan. Ja ne volim Apolone, nego balvane. To što je ona rekla to je jako ružno. Luna samo tako šteti sebi. Ja ni u jednom trenutku nisam muvala Anđela, ako jesam, onda je to jako ružno muvanje - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NI NE SLUTI ŠTA SU PRIPREMILI ZA NJU: Ovako zvuči pesma koja je snimljena za Kiju! (AUDIO)

Anđelo je bio saglasan sa Kristinom i nije preterano želeo ovo da komentariše, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'