AKTUELNO

Ovoga puta su morali da kažu sve jedni drugima u oči.

Danas je pred zadrugarima bio veoma težak zadatak koji im je zadao Veliki šef. Oni su morali svima u lice da kažu šta misle jedni o drugima kroz odabir najbezosećajnijih učesnika.

Dragi zadrugari, često komentarišete o bezosećajnosti drugih zadrugara. Kažu da je bezosećajnost odraz sebičnosti, a mi svakodnevno slušamo šta vi jedni o drugima govorite iza leđa. Sada je vreme da svako od vas ustane i navede tri osobe koje su najbezosećajnije. Potrebno je da budete iskreni, jer gledaoci prate svaki vaš korak i ispašćete smešni ako sada budete neiskreni - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitao Sloba Radanović kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Izlaganje ovoga puta nije krenulo uobičajnim redosledom jer se Milan Milošević javio da on prvi iznese svoja tri kandidata za najbezosećajnije.

Bezosećajnost je nekad preko potrebna ovde, da budeš flegma. Ovo je veoma lako, ja imam već tri osobe u glavi. Na prvom mestu je Senada Nurkić, osoba koja ne zna težinu reči koje je iznela, druga osoba koja je ovde, nažalost, pokazala da je nezainteresovana za tuđe probleme je Vojke. Ne znači da je on bezosećajan, već samo nije pokazao zainteresovanost. Treća osoba je Marko Miljković, sve što radi je jako hladno, sam kaže da je ovu igricu već prešao. Ništa ne radi sa emocijama, iz srca, nije se uzrujavao i sve je izgledalo jako hladno. To može da bude i dobro za učešće u ovom rijalitiju - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da navedem tri osobe, jer meni su svi prišli kad mi je bilo teško. Jedina osoba koju mogu da navedem je Maca. Izvini, Veliki šefe - iznela je svoje mišljenje Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Kije, Lepi Mića je imao opširan odgovor i objašnjenje bezosećajnosti. On je naveo Macu Diskreciju, Nadeždu Biljić i Lunu Đogani kao najbezosećajnije zadrugarke. Mića je naglasio da se u ovu grupu može svrstati i Nemanja Đerić Đekson ukoliko bi merilo bilo samo njegovo ponašanje prema partnerkama.

Sara Reljić je navela Lepog Miću, Macu i Miljanu Kulić, što je Miću ali i Teodoru Džehverović izbacilo iz takta. Pinkova zvezda je navela da bezosećajnost podrazumeva i to da osoba navodi drugu osobu na agresivno ponašanje. Sara je rekla da je navela upravo njih troje jer oni ne žele da popuste ni kada vide da je zadrugar pred nervnim slomom.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je zbog toga osuo paljbu po Reljićevoj, te je prozvao i njenu majku. Pevač je rekao da je i ona bezosećajna dok je mogla da ima se*s pred kamerama, a da je majka gleda.

Foto: TvPink Printscreen

Ova svađa se, na svu sreću, brzo stišala, a zadrugari su nastavili sa glasanjem i biranjem onog učesnika koji najmanje obraća pažnju na druge.

Neka bude Milan, Vojke i Maca. Mada je i Luna bezosećajna, odnosno razmažena. Ona se sad ljuti na Slobu, a zaboravlja koliko je on toga radio za nju prethodnih meseci - rekao je Nemanja Đerić Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Đeksonova devojka Andrijana Radonjić navela je upravo Nemanju, što je mnoge zadrugare zabavilo i nasmejalo, a on se pravdao.

Navešću Slobu, jer je on švaler, ja ne volim švalere. On je bezosećajan i moraću da ga okrivim za ovo. Druga osoba je Milan koji je rekao da se mene mama odrekla. Treća bezosećajna osoba je Ana zato što se vaćarila sa Janjušem koji je oženjen, ima dete. Išla je svesna ka tome da mu uništi brak, i ona stvarno nema osećaja - navela je Maca svoje predloge.

Foto: TvPink Printscreen

Za mene je ovde broj jedan bezosećajan zadrugar Slobodan. Prema svojoj supruzi si ispao bezosećajan, ne prema meni. Broj dva je Vojke koji nikakvu emociju nije pokazao, više emocija pokazuje Drvo mudrosti dok se ne javi. U isti koš bih svrstala i Nadeždu, ali i Andrijanu, koja se potpuno promenila od kad je sa Đeksonom. Mislila sam da je Teodora bezosećajna, ali mi je objasnila sve, tako da je ne mogu navesti. Luna je prema meni pokazala milion puta saosećajnost. Treća osoba koju ću navesti je Marko Miljković, koji je pokazao veliku bezosećajnost čak i prema našem prijateljstvu. Ja sam čak htela da se pomirimo i da se ponovo družimo - opširno je objasnila Miljana Kulić.

U međuvremenu su Andrijana i Zorica Marković čestitale rođendan Dušku Radonjiću, koji je pre nekoliko nedelja napustio Belu kuću.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRELOMILA: Luna donela konačnu odluku, evo da li će sa Slobom nastupani na Zadrugoviziji 4! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'