AKTUELNO

Kulićeva nije mogla da poveruje da je Slobodan spreman na ovako nešto.

Zadrugari iz dana u dan ne mogu da objasne situaciju koja se trenutno dešava između ljubavnog trougla koji čine Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar.

Međutim, Miljana Kulić imala je mnoštvo komentara na njhov račun, a u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem otkrila je šta sada zaista misli o njima, a o Slobi Radanoviću nije imala reči hvale.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne mogu da verujem da je jedan Sloba pokušao da za*ebe moju psihologiju. On bi sedeo na dve stolice, on je nestabilan. Videla sam da nema ništa od njegovog dogovora sa Kijom. On želi da ima ženu na koju će da se osloni i što se tiče karijere i života. On je nesposoban bez žena, za njega je Kija bila idealna, treba da je ljubi u du*e. On je doneo tu čokoladu Luni zato što je znao da će ispasti haos. Smišljeno je sedeo sa Lunom do 7h. On je bio veoma raspoložen na Kijinom rođendanu. Ona mu je dala još jednu šansu, ali je i to prokockao. On neće ostati ni sa jednom ni sa drugom. Mi štitimo tu instituciju braka. Čim mi kažemo Luni to, ona misli da je mi mrzimo. Sinoć smo imale raspravu. Luna je počela da se druži, čopor se formirao. Andrijana je postala prepotentna, puna samopouzdanja, ne šminka se i verovatno sve to radi zato što se bliži kraj. Ne volim lažne moraliste. Sanju je dovela do nervnog sloma, zbog svega što je rekla. Ja sam njoj rekla da ako tako nastavi od njenog nastupa i od svega nema ništa. Luna, Sloba, Marko sada je tu sa njima pošto mu treba priča. Zatim, tu su Zorana, Đekson i Žuti. Slobodan je lepo scenirao odradio svoj film zarad svega. Oni su na sve spremni zarad karijere. On misli da Kija hoće da mu se osveti, zato on trči kod Lune - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je imala šta da kaže i o ostalim ukućanima, a sve to možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'