AKTUELNO

Danas slavi pedeset prvi rođendan.

Tanja Jovićević danas slavi rođendan, a u toku popodneva ovu zadrugarku sačekalo je rođendasko iznenađenje od strane Velikog šefa koji je za slavljenicu i sve ukućane organizovao žurku.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka bila je oduševljena kada je videla šta se dešava, kao i što je dobila veliki broj poklona i najlepših želja koje su joj stigle u vidu čestitki. Tanja je takođe zajedno sa zadrugarima uživala i u svojim omiljenim pesmama koje su svirale u toku žurke.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pedeset jednu, jao! E, ljudi, pre nego, samo da vam kažem... jao, kao da slavim osamnaesti rođendan! - bila je Tanjina prva reakcija.

Zadrugari su odmah čestitali Tanji rođendan, a zatim je ova ukućanka pročila pismo Velikog šefa koje je stiglo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Draga Tanja, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha. Uživajte u nastavku dana, pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Hvala puno Velikom šefu na svemu. Znam da je ovo pedeset prvi rođendan i biće skroman rođendan posle svih ovih slavlja. Ja se zahvaljujem Velikom šefu na svemu i zahvaljujem se svima onima koji me nisu zaboravili, a vama hvala zato što ste danas sa mnom tu - rekla je Tanja.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala proslava rođendana Tanje Jovićević možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Tanja Jovićević

'