AKTUELNO

Pevačica je ostala zatečena zbog ovoga.

Miljana Kulić koja je uz punu podršku svoje porodice ušla u najgledaniji rijaliti i to u drugom stanju, ostavila je veoma pozitivan utisak na sve gledaoce.

Međutim, njena majka Marija Kulić poznata je kao najveći kritičar svoje ćerke, a u par navrata joj je i te kako skretala pažnju na neprikladno ponašanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su njenoj mami smetale pogrdne reči koje je pojedinim takmičarima izrevoltirana izgovarala, ona nije mogla da obuzda svoj bes kada ju je videla u kratkom šortsu koji je otkrivao njenu zadnjicu.

Miljana je zbog tih kritika odlučila da promeni stil oblačenja, a onda se Zorici Marković pohvalila da je sve savete svoje majke poslušala.

Neću više da nosim šorts, ko ku*vetina sam neka kad ga uvučem u du*e. Da sam kući u gaćama bih šetala - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dobro si se setila, kad se budeš čula sa mamom, mnogo da je pozdraviš zato što te dobro savetuje, svaka joj čast - rekla je Zorica.

Pevačica je bila oduševljena zbog odnosa koji Miljana ima sa svojom majkom, a šta je još ispričala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zorica Marković

'