AKTUELNO

On smatra da je to što rade velika prevara.

Prethodna noć je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" bila veoma burna za sve stanare ovog velelepnog zdanja. Naime, Slobodan Radanović je napravio pravu pometnju priznanjem da voli svoju suprugu Kristinu Kockar, a potom se okrenuo svojoj bivšoj devojci i izjavio joj ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zbog ovoga Veliki šef je obavestio stanare Bele kuće da će se tokom sutrašnjueg dana imati priliku da o ovome pričaju u emisiji radija "Amnezija". Teodora Džehverović je kao ovonedeljni vođa pročitala pismo i saopštila zadrugarima ovu odluku.

Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da će zbog brojnih dešavanja u "Zadruzi" sutra biti emitvana još jedna emisija na radiju "Amnezija". Neka voditelji razmisle i pripreme emisiju, a sutra će biti oobavešteni o vremenu početka - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Teodora je dala reč svojim cimerima da prokomentarišu pismo, a prvi se javio Lepi  Mića koji je najavio gostovanje u novom izdanju radija "Amnezija".

Ovo je pravi momenat i pravi trenutak i ja sam sutra gost da kažem sve. Slobodane Radanoviću, sinoć si me toliko razočarao, ti si najveći lažov, a ti Luno... - vređao je Lepi Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: LUNA I SLOBA NAKON ŽURKE ZAVRŠILI U TOALETU: Milan ih je prisluškivao dok su RADILI OVO! (VIDEO)

Sloba je bio iznerviran zbog ovog komentara, pa se istog trenutka pokupio i napustio sto. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'