AKTUELNO

Sve bliži pomirenju?

Slobodan Radanović je pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Veza ovog ljubavnog para je trajala osam meseci, a onda je pevač naprasno promenio ploču i okrenuo se Kiji.

Njih dvoje danima vode razgovore, a da li će pasti pominjenje između bračnog para, posle svih turbulencija kroz koje su prošli, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da se trajanje ovog zabavnog programa produžilo do 20. juna kada Slobia treba da proslavi rođendan, Kristina ga je uveravala da će mu tada biti priređena žurka u Beloj kući i da ona ima posebno iznenađenje za njega.

Proslavićeš ga kao pobednik. Ma biće 19. na 20. Smislila sam šta ću da ti poklonim, svideće ti se. Sitnica je - rekla je Kija, dok je Sloba bio znatiželjan o čemu se radi, ali ona to nije želela da oda.

Foto: Printscreen Youtube

Poslednjih dana njih dvoje osvanjavaju zajedno i pričaju o svojim avanturama i planovima za budućnost. Dok pevač razmišlja kako će da snimi pesme sa svojim cimerima Nemanjom Đerić Đeksonom i Vladanom Vojnovićem Vojketom, Kija je još uvek u dilemi čemu će se posvetiti nakon rijalitija.

Nemam pojma šta ću... Da znam da pevam, pa 'ajde neko sam popularna ovako. U svakom slučaju mogu da uđem u "Zadrugu 2" - rekla je kroz smeh Kockareva.

No i pored ozbiljnih tema, njih dvoje su se u jednom trenutku prepustili osećanjima, razmenjivali poglede i blago se smeškali, pa čak i "mazili" po licu.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su do ranih jutarnjih časova šaputali i pričali o mnogobrojnim tema, a Kija je privukla Slobinu pažnju pričom o trudnoći.

Ja se bojim svega toga. Nikad nisam zatrudnela u životu. Sad znam kako ću izgledati kao trudnica, imaću ovaj ovde podvoljak - pričala je Kristina, dok ju je Sloba pomno slušao.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: LUNA LJUBOMORNA NA KIJU? Đoganijeva komentarisala Kockarevu, a evo šta je rekla o Slobinoj ženi! (VIDEO)

Zbog toga što su sve vreme šaputali, pojedini detalji njihovog razgovora se mogli čuti. O čemu su još Kija i Sloba pričali pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'