AKTUELNO

Brine o svom fizičkom izgledu.

Slobodan Radanović, nakon razgovora sa supugom Kristinom Kockar, otišao je u Rajski vrt kako bi izneo Drvetu mudrosti svoj predlog. Pevač je rekao kako je spreman da se odrekne budžeta i hrane koje dobijaju zadrugari, zbog svog režima ishrane.

Foto: RTV Pink

Pošto sam ovde za ovih devet meseci promenio način života i ishrane, sav sam se usvinjio, ja bih bio spreman da se odreknem budežta i njihove hrane, ako bih mogao dnevno da dobijam belo meso i Omega tri. Trebalo bi da budem na dijeti ove tri nedelje. Ja bih to podelio u četiri obroka, samo mi treba 600, 700 grama belog mesa. Svega ću se odreći! Svega! Neću pipnuti njihovu hranu - govorio je Radanović.

Foto: RTV Pink

Drvo mudrosti je reklo Slobi kako on zna da Drvo ne odlučuje o tim stvarima i da će njegove reči preneti Velikom šefu. Takođe, Drvo je reklo Radanoviću i kako Omegu tri može da dobije, ali da će za belo meso morati da sačeka odgovor Velikog šefa.

Kako ljubav? Možda si se zaljubio pa ti zato treba dijeta - pitalo je Drvo.

Foto: RTV Pink

Taman posla da sam se zaljubio! Ja želim da se svi zaljube u mene, u moje pesme - izjavio se Sloba.

U nastavku, Sloba je sa Drvetom pričao i o svojoj supruzi Kristini Kocar i devojci Luni Đogani, sa kojom trenutno ne razgovara. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'