AKTUELNO

Ni jedan učesnik nije ispraćen u ovako pozitivnoj atmosferi.

Tokom prethodne večeri u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" održane su nominacije. S obzirom na to da su potrčci ove nedelje bili Ana Korać i Bora Santana, ukućani su izglasali da u izolaciju ode Bora Santana, a njemu se pridružila i Snežana  Mišković Viktorija koja je osvojila najmanje simpatija publike.

Foto: TV Pink

Sa dolaskom Ognjena Amidžića u Belu kuću, došlo je vreme da se nominovani zadrugari spreme i odigraju odlučujuću igru nakon koje će se znati ko će od njih dvoje zauvek napusti luksuzno imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Večerašnja igra bila je imitacija mini košarke. Bora i Vikotrija su pokušavali da ubace loptice u čaše, ali tako da loptica prvo udari o sto a zatim da upadne u čašu. Kada bi prva čaša bila napunjena, zadrugari su prelazili na drugu i tako je trebalo napuniti pet čaša.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U ovoj igri, bolji je bio Bora Santana, kome su i duplirani glasovi. Nakon prebrojavanja glasova, Bora je osvojio 58% posto glasova publike, dok je Vikotrija dobila 42 procenata glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Viktorija se pozdravila sa svojim cimerima i krenula ka izlazu sa luksuznog imanja. Pevačica je bila neizmerno srećna zbog ovakvog ishoda i nije skidala osmeh dok je Ognjen saopštavao glasove.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nadežda se ŽESTOKO POSVAĐALA sa Miljanom zbog Mikija pa je IZVREĐALA, a onda rekla nešto što je sve ŠOKIRALO: ON NIJE CVEĆKA! (VIDEO)

Njeni cimeri su je ispratili u neverovatnoj atmosferi, pa su iz sveg glasa pevali njene hitove.

Kako je izgledalo večerašnje izbacivanje pogledajte u snimku koji sledi.

D. B.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Zadruga - RTV Pink

'