AKTUELNO

Zdravsteveno stanje joj se pogoršalo zbog Mine i Ivane koje su im ukrale osnovne potrepštine.

Tokom današnjeg dana u rijaliti "Zadruga" kao gosti su ušle Mina Vrbaški i njena majka Ivana, koje su u okviru zadatka "Neočekivane pojave" trebale da izazovu reakcije zadrugara, a oni da ostanu imuni.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov ulazak je napravio pravu pometnju, jer je Mina želela da se osveti svom bivšem dečku Nemanji Đerić Đeksonu i njegovoj devojci Andrijani Radonjić, pa im je sipala kečap u krevet. Ostalim zadrugarima su ukrali cigarete i novac, a zbog toga je život zadrugara još više otežan.

Ovo je sve razbesnelo, a naročito Zoricu Marković kojoj je sve nestalo. Zbog ovoga se njeno zdravstveno stanje pogoršalo. Kada je ušla pevačica Nada Obrić ona je prva primetila da se Zorica loše oseća, a onda su i zadrugari videli da je njihova cimerka prebledela.

Produkcijo, Zorica ima mnogo viskok pritisak, dođite brzo - Vikala je Miljana, a to je potvrdila i Nada.

Foto: Printscreen Youtube

Produkcija je istog trenutka reagovala i pružila lekarsku pomoć Markovićevoj. Ona je na nekoliko minuta bila odsutna iz "Zadruge", a po povratku se požalila ukućanima da je imala nizak pritisak, 70 sa 45.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: POTRESNA ISPOVEST: Zorica priznala ZAŠTO NE ZNA SVOJ DATUM ROĐENJA, a onda su ukućani PALI U TRANS kad su čuli ko je na rođenju pokušao da joj naudi! (VIDEO)

Kako se pevačica osećala po povratku od lekara možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'