AKTUELNO

Malo je falilo da dođe do incidenta.

Mina Vrbaški i njena majka Ivana danas su u sklopu igre ,,Nesvakidašnje pojave" posetile Belu kuću.

One su svojim dolaskom napravile totalnu pometnju, a ono što je bio vrhunac svega jeste polivanje kreveta sredstvom za čišćenje toaleta i kečapom Nemanja Đerića Đeksona i njegove devojke Andrijane Radonjić koji trenutno borave u hotelu ,,Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Zorica Marković doživela je napad nervnog sloma kada je videla da su njih dve ukrale većinu njenih stvari, kao i hranu koju je čuvala za narednih nekoliko dana, a vrhunac svega bilo je to što su i njen krevet polili sredstvom za čišćenje.

Pokupili mi sve i bacili mi, mamu im jebem slepačku! Kad izađemo napolje, petorica da ih je*u i da ih tuku! Kizo, brate, kad izađem napolje to ćeš da uradiš! Što neko nije došao glave da im otkine, bre? Da se zahvale Bogu što nisam bila u sobi, verujte mi! - rekla je Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su pokušavali da je uteše, a Miki Đuričić je najbolje razumeo zbog čega je ona toliko besna, pa joj je rekao da ni on nije prošao bolje.

Ćuti, meni su pare ukrale, nemam više ni za cigare - rekao je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Takmičarka je vikala na sav glas, a čak im je i pretila zbog svega što su uradile, a kako je izgledalo sve ovo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'