AKTUELNO

Ukućanin nije očekivao da će mu ona poslati pismo.

Nemanja Đerić Đekson imao je priliku da svoj 29. rođendan proslavi u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi. Njegova devojka Andrijana Radonjić potrudila se da mu priredi pravo iznenađenje, a Drvo mudrosti joj je pomoglo u realizaciji.

U toku dana Veliki šef mu je poslao čestitku, a uz to je dobio torte koje su mu poslali njegovi najmiliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi Đeksone, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Đekson je pokušao da ignoriše ono što su mu zadrugari priredili kada su svi zajedno počeli da pevaju rođendansku pesmu, a nije želeo ni da pročita čestitke.

Zadrugari su bili znatiželjni da čuju ko mu je čestitao rođendan, a Miki Đuričić je odlučio da sve pročita umesto njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođeš mi 1.000 evra za sve stresove tokom devet meseci, tako da, ne vraćaj se bez pobede. Srećan rođendan - glasila je jedna čestitka koja je stigla Đeksonu.
Srećan ti rođendan, bato, ponosni smo na tebe! - napisali su mu određeni Deki i Jelena.

Ono što je emotivno uticalo na sve jeste poruka koju mu je uputila majka.

Foto: TV Pink Printscreen

U životu dođe trenutak kada ustanoviš ko ti je važan, ko ti nikad neće biti važan i ko ti je uvek važan. Zato se nikad ne brini za ljude iz prošlosti, jer ima razloga zašto nisu u sadašnjosti. Jedino te vera potisne ka uspehu i napretku. Verovala sam u tebe, verujem i verovaću. Sine, volim te i srećan ti rođendan - čestitala mu je majka.

Međutim, ono što je začudilo sve zadrugare jeste čestitka koju mu je uputila takozvana Mica, a kada je Đekson čuo njeno ime ostao je zatečen. Mica mu je osim želja poručila da ga čeka ,,Velika dama", a ukućanin je priznao da navodno ne zna o kojoj dami je reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedan ružan kaktus koji je počeo da cveta u nešto lepo. Pokazao si da si dobar, odan i lojalan. Prijatelj koji ume da uteši čoveka kada mu je to zaista potrebno. Najvažnije je da si dokazao da možeš biti deo tima i da možeš doneti najviše smeha celoj ekipi. Pokazao si da umeš da priznaš svoju grešku i da oprostiš dugove. Ostani džentlmen do kraja i pokaži da nisu svi muškarci isti, jer sigurno je da ti nisi. Željno te iščekuju vitezovi i Velika dama - napisala mu je Mica.

Šta je još pisalo u čestitkama i kakva je bila Andrijanina reakcija pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Nemanja Đerić Đekson

'