AKTUELNO

Ukućanin ne može da sakrije svoj bes zbog ovoga.

U Zadruzi je u toku noći kao bomba odjeknula vest da je Marija Ana Smiljanić krišom napisala pismo koje je želela da posveti Filipu Đukiću. Ona je sa njim ponovo započela romansu nakon svih afera koje mu je oprostila.

Međutim, pred sam kraj najgledanijeg rijalitija, ukućanka je odličila da sa njim prekine svaki odnos, a razlozi za to su po njenom mišljenju bili očigledni, a to je da Marija Ana smatra da nisu jedno za drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

FIlip je poludeo zbog ovog njenog poteza, a u toku dana nastala je žestoka svađa, jer Smiljanićeva nije želela da mu obrazloži zašto se odlučila na ovaj korak.

I te kako si ku*vetina! Sad ćeš da mi kažeš šta te je navelo da napišeš ono pismo! Nemaš šta da odgovoriš! - vikao je Filip.
Kur*etina neće da ti odgovori! Plašila sam se da ću da te izgubim! - branila se Marija Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ona mala materijalna, smrdljiva! Imaš do večeras fore da kažeš sve šta imaš, inače ću ja da progovorim! - pretio je Filip.
Neću ništa reći, obećavam! - uveravala ga je Smiljanićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažljivice, tri ipo meseca mi ovde praviš scene svaki dan ni za šta! - bio je razočaran Filip.
Povređivalo me sve što si govorio za mene, otprilike znam šta ćeš reći za mene! Molila bih te da izmišljaš, jer ću ja izneti stvarno pravu istinu! - rekla je Marija Ana.

Evidentno je da je Filipa ovo pismo povredilo, a njegov stav o svemu ovome je samo njena želja da ovim putem skrene pažnju na sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si ovo mogla da mi kažeš i kad izađemo odavde, a ti si našla dve nedelje pred kraj da mi pišeš pisma! Ti si jedno maliciozno stvorenje! - zaključio je FIlip.

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'